Helyi közélet

2014.01.10. 15:52

Hétfőtől újra a régi tempóban lehet közlekedni a 4-esen

Debrecen - December 3-ára eltűnnek a sebességkorlátozó táblák – ígérte Loppert Dániel, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kommunikációs vezetője még november végén a 4-es főút Debrecen-Hajdúszoboszló közötti szakaszának felújítása kapcsán. Ehhez képest már az új évbe léptünk, és táblák még midig lassítják a forgalmat mintegy 7 kilométernyi szakaszon.

Debrecen - December 3-ára eltűnnek a sebességkorlátozó táblák – ígérte Loppert Dániel, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kommunikációs vezetője még november végén a 4-es főút Debrecen-Hajdúszoboszló közötti szakaszának felújítása kapcsán. Ehhez képest már az új évbe léptünk, és táblák még midig lassítják a forgalmat mintegy 7 kilométernyi szakaszon. Igaz, akkor az is elhangzott, hogy a beruházás végső határideje január 20., de már rég levonultak a kivitelezők, így nem indokolt a táblák kint hagyása.

Loppert Dániel érdeklődésünkre azt az információt adta, hogy az út kezelője forgalomtechnikai és forgalombiztonsági eszközön kisebb módosításokat kért, ennek elvégzése megtörtént, az utóellenőrzés lezajlott. Igy a sebességkorlátozó táblákat jövő hét elejére a vállalkozó visszabontja, így ott újra 90km/h -val lehet haladni, kivéve az ebesi csomópontot, ahol marad 60 km/h-s korlátozás. Az új jelzőlámpás forgalomirányítás engedélyeztetése pedig folyamatban van.

HBN-ÉP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában