Helyi közélet

2013.11.26. 11:57

Gyanús anyag a nadrágzsebben

Hajdúsámson - A Készenléti Rendőrség járőrei intézkedtek azzal a férfival szemben, aki ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak nyomozást.

Hajdúsámson - A Készenléti Rendőrség járőrei intézkedtek azzal a férfival szemben, aki ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak nyomozást.A Készenléti Rendőrség járőrei 2013. november 25-én 21 óra 30 perckor Hajdúsámsonban igazoltattak egy férfit.

Az intézkedés során a rendőrök átvizsgálták a gyanúsan viselkedő helyi lakos ruházatát, amelyből előkerült egy kábítószer gyanús anyagot tartalmazó papírcsomag.

A 22 éves férfit az egyenruhások bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

B. István ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Hajdúhadházi Rendőrkapitányságon folyik a nyomozás.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában