Helyi közélet

2013.11.11. 10:52

Debreceni testvérpárt keresnek!

Debrecen – Lánya és fia eltűnéséről számolt a rendőrségnek telefonon vasárnap este fél tizenegykor egy debreceni férfi – tájékoztatott hétfőn dr. Dobó Dénes rendőrségi szóvivő, segítséget kérve a gyerekek felkutatásához.

Debrecen – Lánya és fia eltűnéséről számolt a rendőrségnek telefonon vasárnap este fél tizenegykor egy debreceni férfi – tájékoztatott hétfőn dr. Dobó Dénes rendőrségi szóvivő, segítséget kérve a gyerekek felkutatásához. A hadnagy elmondta: az apa közlése szerint Kulik Alexandra (13) és Kulik Gabriel Lajos (8) 21 óra körül elhagyták Császár Péter utcai otthonukat és azóta sem adtak magukról életjelet. A rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálódik, eddig nem sikerült a gyerekek nyomára bukkanni.

Alexandra 150-160 centiméter magas, haja egyenes szálú, hosszú, fekete, szeme barna. Eltűnése előtt barna csizmát, kék, combján kivágott farmert és fekete kapucnis, szőrmés dzsekit viselt.

Öccse 110-120 centiméter magas, rövid, szőkésbarna hajú, barna szemű. Rajta előzőleg barna bakancs, zöld melegítőnadrág és barna pulóver volt.

Aki a gyerekekről, az esetről bármit tud, jelentkezzen az (52) 516-400/2492 telefonszámon, vagy a nap 24 órájában elérhető 30/866-1704 mobiltelefonszámon! A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában