Helyi közélet

2013.11.26. 09:26

Az elmúlt 24 óra intézkedései - Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

Hajdú- Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 7 személyt fogtak el, közülük 4 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 1 főt pedig az ország területén történő jogellenes tartózkodás miatt.

Hajdú- Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 7 személyt fogtak el, közülük 4 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 1 főt pedig az ország területén történő jogellenes tartózkodás miatt.Az egyenruhások 18 főt állítottak elő, közülük 10 személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendőrök 2 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyekből 1 súlyos és 1 könnyű sérüléssel végződött.

Az ártándi határátkelőhelyen 2013. november 25-én 11 óra körüli időben kilépésre jelentkezett egy külföldi nő. A moldáv állampolgár igazoltatásakor megállapítást nyert, hogy tiltott határátlépés szabálysértést követett el, mivel úgy lépett be az ország területére, hogy jogszerű tartózkodásra jogosító érvényes okmánnyal nem rendelkezett.

A rendőrök a nőt előállították a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltségre, ahol meghallgatták, majd a további eljárás lefolytatása céljából a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Észak-alföldi Igazgatóságára vitték.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában