Helyi közélet

2013.05.03. 13:40

Bagosi garázdákat állítottak elő

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 9 személyt fogtak el, 26 személyt állítottak elő a rendőrök, köztük 10 főt bűncselekmény elkövetése miatt, 2 személyt körözés alapján.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 9 személyt fogtak el, 26 személyt állítottak elő a rendőrök, köztük 10 főt bűncselekmény elkövetése miatt, 2 személyt körözés alapján. Az ittasság ellenőrzések során 3 esetben mutatott pozitív eredményt a légalkohol-mérő. Megyénk közútjain 3 könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

Hajdúbagosi garázdák

A Debreceni Rendőrkapitányság csoportos garázdaság bűntett elkövetése miatt nyomozást indított négy hajdúbagosi lakosok ellen, akik 2013. május 2-án késő este egy helyi szórakozóhely előtt összeverekedtek és kölcsönösen bántalmazták egymást. A rendőrök a 35, 55, 48, 21 éves férfiakat elfogták és előállították a rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták.

Bíróság elé állították

A Derecskei Rendőrőrs járőrei 2013. április 16-án hajnalban a Köztársaság úton vontak ellenőrzés alá egy kerékpárt toló férfit. Az ellenőrzés során a férfi a kerékpáron szállított zsák tartalmával kapcsolatban nem tudott elszámolni. Kiderült, hogy a zsákban található vezetékeket illetve fűrészt, villanymotort és egyéb tárgyakat egy helyi bolt udvaráról és a mellette található lakóház melléképületéből lopta el. A járőrök a férfit előállították a Rendőrőrsre, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A 35 éves helyi férfivel szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak eljárást. A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítással fejezte be az ügyet. A vádlottat a Berettyóújfalui Járásbíróság 2013. május 3-án délelőtt 5 év fogházbüntetésre ítélte, melynek végrehajtását három évre felfüggesztette.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában