Helyi közélet

2013.03.22. 13:34

Nem Lejárt lemez az új Csapda dal

Debrecen - Március 20-án debütált a Tankcsapda Lejárt lemez című új videoklipje a világháló legnépszerűbb videomegosztóján, ahol pénteken már 30 ezernél is többen látták.

Debrecen - Március 20-án debütált a Tankcsapda Lejárt lemez című új videoklipje a világháló legnépszerűbb videomegosztóján, ahol pénteken már 30 ezernél is többen látták.A klip öt napig, öt különböző helyszínen készült Kovács Kornél rendezésében.

– A történetben egy házaspár élete tragikus fordulatot vesz, és a sorsuk titokzatos módon összefonódik a klip többi szereplőivel. A szívbe markoló jelenetek és a csattanó miatt biztos vagyok benne, hogy a néző szinte azonnal újra akarja majd nézni – mondta a rendező.

A dal a tavaly megjelent Rockmafia Debrecen című új Tankcsapda albumon található. Ez utóbbi már átlépte a 20 ezres eladási példányszámot, amivel az utóbbi évek legsikeresebb magyar rock lemezének tekinthető.

HBN


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában