Helyi közélet

2012.10.08. 12:57

Nyitott Akadémia - Mit tehetünk magunkért?

Október 15-én Müller Péter előadásával folytatódik Debrecenben a nagy sikerű Nyitott Akadémia sorozat.

Október 15-én Müller Péter előadásával folytatódik Debrecenben a nagy sikerű Nyitott Akadémia sorozat.

Mit tehetünk magunkért? Az ember belső lehetőségei - ezzel a címmel tart előadást a Lovardában sokunk kedvence, Müller Péter, aki ígérete szerint igazi beavatásra készül.

A népszerű író estjén ezúttal önismeretről, belső erőforrásaink megkereséséről, önnön sorsteremtő hatalmunk felfedezéséről és gyakorlásáról hallhatunk. A téma fontos és aktuális, hiszen napjainkban gyakran érezzük úgy, hogy tehetetlenek vagyunk a külső események sodrásában, és nincs valódi befolyásunk saját életünk alakulására.

Vajon miért történnek velünk a dolgok éppen úgy, ahogy? Milyen forgatókönyvet valósítunk meg életünkben? Mi múlik rajtunk, és mi a körülményeken? Hogyan lehet a megoldhatatlan problémákat meghaladni? Honnan meríthetünk erőt szorult helyzetünkben? Minek higgyünk: az ezoterikus tanításnak, miszerint valójában minden rajtunk múlik, vagy hétköznapi tapasztalatainknak, melyek során sokszor nagyon is kiszolgáltatottnak érezzük magunknak?

Müller Péter válaszait az október 15-i Nyitott Akadémián hallgathatjuk meg, amely ismét lebilincselő programot ígér a lélek dolgai iránt érdeklődő közönségnek.

A helyszínen felállított standon – sok más, pszichológiai és spirituális témájú kiadvány mellett – kedvezményes áron lehet megvásárolni Müller Péter könyveit is, melyeket a szerző kérésre dedikál.

Jegyek elővételben már kaphatók a Hajdú-bihari Napló székházában, a Lovardában, valamint a Tourinform és a Campus jegyirodában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában