Helyi közélet

2012.07.30. 12:14

Rablás elkövetőit fogták el Debrecenben a rendőrök

Debrecen - 3 férfit fogott el a rendőrség múlt hét pénteken, akik feltehetőleg altatóval kevert szeszes ital segítségével rabolták ki áldozataikat.

Debrecen - 3 férfit fogott el a rendőrség múlt hét pénteken, akik feltehetőleg altatóval kevert szeszes ital segítségével rabolták ki áldozataikat.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói 2012. július 27-én a hajnali órákban 3 férfit fogtak el és állítottak elő a rendőrkapitányságra, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy Debrecen területén július hónapban több alkalommal – számukra idegen – személyeket (altató hatású) vegyülettel kevert szeszesitallal kínáltak, akik azt elfogyasztva perceken belül öntudatlan állapotba kerültek, majd az elkövetők tőlük az értéktárgyaikat eltulajdonították.

A rendőrök a házkutatás során a bűncselekmény elkövetéséhez használt eszközöket, és a sértettektől eltulajdonított értéktárgyakat foglaltak le.

A három férfit kihallgatásukat követően a rendőrök őrizetbe vették, majd vasárnap a Debreceni Városi Bíróság előzetes letartóztatásukat rendelte el.

A három férfi ellen a Debreceni Rendőrkapitányság folytatja le a nyomozást rablás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Kovács Károly Attila r. százados

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálat

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában