Helyi közélet

2012.06.21. 13:03

Kettes villamos: Megszűnnek parkolók a Böszörményi úton?

Debrecen - Hol parkoljunk, ha már a lakásaink előtt nem állhatunk meg? Ezzel kapcsolatosan nem közölt alternatívát levelében a város!

Debrecen - Hol parkoljunk, ha már a lakásaink előtt nem állhatunk meg? Ezzel kapcsolatosan nem közölt alternatívát levelében a város!

Ezzel a kérdéssel fordult hozzánk a Böszörményi út 107. számú ház lakóközössége nevében egy hölgy, aki elmondta, hétfőn, azaz június 18-án kapták meg a polgármesteri hivatal tájékoztatását, hogy felbontják az útszakaszt, és egyben a figyelmeztetést, hogy a 2-es villamos építési munkálatai érintette, Böszörményi utcai szervizúton immár megállni tilos tábla tiltja egyben a parkolást is, aki a táblák ellenére odaáll, annak autóját elszállíttatják. A lakók ezt tudomásul veszik, viszont azt kérik, jelölje ki a hivatal, hol parkoljanak eztán.

 

 

Mivel az útszakasz a kettes villamos végleges nyomvonalán található, a jelenleg felbontott parkolók meg is szűnnek, ott újakat nem építenek - tájékoztatott Varga László, a városfejlesztési osztály vezetője. A hivatal jelenlegi tapasztalatai alapján - írja - még a kevesebb parkoló is bőven kielégíti az ott élők igényeit. Amennyiben mégis kevésnek bizonyul a meglévő megállóhely, foglalkoznak majd az újak kiépítésének kérdésével - áll a városfejlesztési főosztály közleményében.

HBN-BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában