Helyi közélet

2012.06.12. 13:43

Családi egészségnap Komádiban

Komádi - „Majális helyett” a Közösségi Ház és Könyvtár szervezésében családi egészségnapot szerveztek a komádi sportpályán.

Komádi - „Majális helyett” a Közösségi Ház és Könyvtár szervezésében családi egészségnapot szerveztek a komádi sportpályán.

A délelőtt 10 órától este 18 óráig tartó rendezvényre nagyon sokan kilátogattak a rekkenő hőség ellenére is. A színes program sok mindenkit vonzott, a program minden korosztályt megszólított: - volt főző-, karaoke-verseny, arcfestés, kézműves foglalkozás, horgászverseny a „Tó” Horgászegyesület közreműködésével, harcművészeti bemutató és közös edzés a Komádi Taekwon-do egyesülettel, ugrálóvár, tűzoltóbemutató, KRESZ ügyességi és elméleti verseny. A Komádi Sport Egyesület kispályás labdarúgó-bajnokságot szervezett.

A szervezők az egészségmegőrzésről, a betegségek megelőzéséről sem feledkeztek meg. A berettyóújfalui kórház sürgősségi osztályának orvosa dr. Korcsmáros Ferenc vezetésével, az ápolók közreműködésével mobil szűrővizsgálatokat végeztek, és alapvető segítségnyújtási bemutatót tartottak.

HBN-CSI

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában