Helyi közélet

2008.10.05. 18:34

Többszörös újraélesztés a motoros baleset helyszínén

<p>Többször újra kellett éleszteni egy 36 év körüli nőt a mentősöknek, vasárnap délután a Szepes határában történt motoros baleset helyszínén. <dia width="900" height="700" alt="Többszörös újraélesztés a motoros baleset helyszínén 2008.10.05."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/T_bbsz_r_s__jra_leszt_s_a_motoros_baleset_h/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Többszörös újraélesztés a motoros baleset helyszínén 2008.10.05." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/flv-Motorosbaleset_flv-3.flv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

A HAON információi szerint a motoros Szepes irányából haladt Debrecen felé, mikor egy enyhe ívű kanyarban kisodródott, ahol egy táblának, majd egy kisebb fának is nekiütközött.

A motort vezető férfi az elsődleges orvosi megállapítások szerint könnyebb sérüléseket szenvedett a baleset során, de felmerült nála az ittasság gyanúja is. Ennek mértékét a későbbi vér, és vizeletvizsgálatok fogják pontosítani.

Utasát mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani.

Az ütközés bekövetkezte után a férfi megfogta a motort, és a közeli erdősávba tolta azt. A baleset további pontos okait, és körülményeit a rendőrség, műszaki szakértő bevonásával vizsgálja.

cZZs

  • Súlyos baleset a Vekeri tónál Baleset a Vekeri tónál 2008.10.05. Video
  • Ezek is érdekelhetik