Helyi közélet

2008.10.05. 08:10

Szex a hátsó ülésen

<p>A nagyvárosi éjszaka állandó résztvevői a részeg fiatalokon kívül a taxisok. Ők azok, akik olyan dolgokat látnak, amikről álmodni sem mernénk.</p>

A nappal konszolidáltan viselkedő fiatalok estére felöntenek a garatra, és a buliból hajnali távozásukat autóval oldják meg. Jobbik eset, ha nem ittasan ülnek a volán mögé, hanem taxit rendelnek.
Legtöbbször figyelmen kívül hagyják a sofőr személyét, s ha esetleg párjukra leltek a heves táncban, és azzal kívánnak távozni, igen kellemetlen helyzetbe kerülhet a volánnál ülő. Aki azonban szívesen kommunikál a sofőrökkel, sok érdekes dolgot hallhat.
Egyik alkalommal elmesélte egy több éve taxizó, hogy éjszaka felvette a tizenéves fiút és a lányt, a srác megkérte, hogy vigye ki őket az egyik közeli erdőbe. Ekkor kezdett gyanakodni a vezető, hogy talán a kocsijára fáj a foguk a fiataloknak.

 

Amikor azonban megérkeztek a kívánt helyre, a suhanc kifizette a háromezret, majd adott még hármat, és kérte, várjon egy fél órát. Mikor visszajöttek, bepattantak az autóba, és a visszaút ismét háromezer volt.

 „Mondtam nekik, jobb lett volna egy szálloda, hiszen azt ötezerből megúszhatták volna.” –mondja nevetve a sofőr.
Ez egyedi eset, de nem kell a dolognak ilyen extrémnek lennie. Gyakran tapogatják egymást és csókolóznak hevesen a hátsó ülésen. „Ilyenkor ahelyett hogy rájuk szólnék, inkább azt nézem, hogy minél hamarabb tegyem már ki őket. Ez nekem kellemetlen.” –vallja a taxis.
De még nem is muszáj ahhoz járműbe szállni, hogy egymásnak essenek. Elmondása alapján ugyanis többször látott már az éjszakai sötétség leple alatt szexelő fiatalokat bokorban, fal mellett, nem túl forgalmas utcában, parkban. Hiszen az autó lámpája messzebbre lát, oda is, ahova nem gondolják a bódult, kéjvágytól hajtott bulizók.
„És nem is kell hozzá hétvégének lennie.” Hétköznap is előfordulnak hasonló esetek. Nem számít az anyagi helyzet sem, hiszen gazdag és szegényebb fiatalok körében is előfordul. Egyszerűen kulturáltságtól függ..

  • Pornó egy Debreceni temetőnél
  • Szex a kartács utcában
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában