Helyi közélet

2008.06.06. 07:19

„Szellemes és elegáns a villamos reklám”

<p>Debrecen – OLVASÓINK ÍRJÁK<BR />Rövid ideig távol voltam szeretett szülővárosomtól, így később került kezembe a május 20-i Napló száma. Itt olvastam egy cikket, mely arra késztetett, hogy elmondjam véleményem.</p>

„A villamosokon alkalmazott reklámok nekem személy szerint tetszenek”. Ellentétben Kovács Ákos debreceni főépítész véleményével. Igaz, egy kicsit formabontóak, de nem zavaróak. A villamosok látványosabbá váltak, tisztábbnak tűnnek, s az idegesítő gépjárművek tömege közül látom, hogy az a nagy mozgó „valami” a villamos!

Az eddigi reklám kavalkád színeivel hasonlított a nagyon zavaró, rémisztő graffiti mázolmányokhoz! A jelenlegi, teljes villamosokat beborító felületek színben, méretben és témában igenis ízlésesebbek.

Hozzáteszem, engem ezek a reklámok soha nem tudtak befolyásolni! Csatlakozom azokhoz a kedves megkérdezett olvasókhoz, akiket szintén nem zavar ez a „szellemesség és elegancia”! A tiszteletet a környezet iránt, nem ezen keresztül kellene lemérni szeretett városunknak!
Major Józsefné, Debrecen

 

Kapcsolódó anyagok:

  • Népszavazás a 2-es villamos nyomvonaláról
  • Villamos-modellek és -makettek kiállítása
  • Munkajármű lesz a csaknem ötvenéves villamos
  • Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában