Helyi közélet

2008.04.10. 15:59

Pénz már van, pályázni kell!

<p>Debrecen – Négy támogatási konstrukcióban pályázhatnak Európai Uniós támogatásra a régió települései. De sietniük kell mert szorítanak a határidők, az egyik április 21-én, a másik május 19-én jár le.</p>

Szociális jellegű városrehabilitációra május 19-ig lehet pályázni, összesen 1,3 milliárd forintra, de funkcióbővítő fejlesztésekre, forrás átcsoportosításokkal jelenleg 6 milliárd forint áll rendelkezésre – tudtuk meg az Észak-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség információs napján, ahol részletesen tájékoztatták az érdeklődőket a 2007-2013 közötti Észak-alföldi Operatív Programról. Külön bemutatták a helyi településfejlesztési akció részleteit is, melyre a három megye lekisebb helységei pályázhatnak.

Részletesen tárgyalták többek között azokat a tevékenységeket, amelyekre a támogatást megkaphatják, mint például a közterek fejlesztése és a közbiztonság javítása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában