Helyi közélet

2008.03.08. 18:50

Hastáncverseny a Vojtinában

<p>Debrecen – Kétszáz lány mérte össze tánctudását, ötvennégy egyéni versenyző mellett huszonegy csoport is színpadra lépett. Öt kategóriában indultak a versenyzők, akikre rengeteg ajándék várt az eredmény hirdetésen. <dia width="900" height="700" alt=""><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Hast_ncverseny_a_Vojtina_B_bsz_nh_zban_2008/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Hastáncverseny a Vojtina Bábszínházban 2008.03.08." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/hastanc1.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

Színesebbnél színesebb ruhákban szebbnél szebb lányok versenyeztek az első Debreceni Hastáncverseny és Gálaesten. Teltház volt a helyszínt biztosító Vojtina Bábszínházban.

Zsűritagok: Ghazi Mona Dolores, Győrffy Katalin, Kutas Enikő, Tóth Beáta, Kocsis László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában