Helyi közélet

2008.03.20. 13:30

Foci, activity, teaház a DÖK-napon

<p>Debrecen – Diákönkormányzati napot tartottak a Tóth Árpád Gimnáziumban csütörtökön. Mint azt Deák Viktóriától, az iskola Diákönkormányzatának elnökétől megtudtuk, ezt hagyományosan a tavaszi szünet előtti napon rendezik meg.</p>

Ilyenkor hirdetik ki a TÁG-futóverseny ereményét, napközben pedig a teaházban kóstolhattak meg teakülönlegességet a diákok, ahol ropogtatnivalóval is várták őket.

Jó hangulat uralkodott a tanár-diák vetélkedőn, és azon a focimeccsen is, amelyen a tanárok és a végzős diákok mérkőztek meg.

A tornateremben lehetett még floorballozni és röplabdázni, a büszke gazdik pedig kisállat-szépségversenyen mutathatták meg kedvenceiket. Mindemellett ezen a napon a Középiskolai Európa Túra keretében a gimnáziumba „költözött” Európa. Az Uniót népszerűsító road shown a diákok interaktív programokon ismerkedhettek meg az Európai Unióval; az érdeklődők ezúttal Írországról tudhattak meg többet. Ezt követte az EU-kvíz, az Unióval kapcsolatos feladványokra épülő activity és karaoke verseny is – adott ízelítőt a programokból Tóth Szilvia az Európai BizottságMagyarországi Képviseletétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában