Helyi közélet

2008.01.02. 12:28

Új gépre pályáztak a labor számára

<p>Püspökladány - Visszavonta a város önkormányzata - anyagi okokra hivatkozva - a rendelőintézet laborrészlegének működtetésére kiírt pályázatot.Az anyagi helyzetünk alapján először - a labor számára - egy új gép beszerzésére szeretnénk pályázni a jövő év elején.</p>

Visszavonta a város önkormányzata - anyagi okokra hivatkozva - a rendelőintézet laborrészlegének működtetésére kiírt pályázatot.

- Jelenleg egy cég működteti - ideiglenesen - a helyi labort, kiszolgálva a betegek igényeit - tudtuk meg Arnóth Sándor polgármestertől.

- Az önkormányzat - folytatta - ugyanis folyamatos alkalmazkodási kényszerben van a pályázatokat illetően. Az anyagi helyzetünk alapján először - a labor számára - egy új gép beszerzésére szeretnénk pályázni a jövő év elején. A labor további, magasabb színvonalú működtetésének megvalósítására csak később tudunk pályázatot kiírni, az előbb már említett anyagi okok miatt.

- Zagyva Nikolett -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában