Helyi közélet

2008.01.01. 16:06

A nagy HAON szalagavatós játék

<p>A Napló és a Hajdú Online közös játékában keressük a megye szalagavató bálkirálynőjét és -királyát, illetve a legötletesebb, legvidámabb szalagavató-produkció videóját is. Szavazz bátran, mert megéri!</p>

A szalagavatók időszakának kezdete óta vártuk a végzősök fotóit, videóit, hogy aztán látogatóik eldöntsék: ki legyen a szalagavatók bálkirálynője/királya.

Érdemes velünk játszani, hiszen az első három helyezett értékes nyereményekkel gazdagodik.

 

A szavazás eléréséhez kattintson IDE!

 

Nyeremények:

Az első három helyezettet díjaznánk mind a három kategóriában:

Lányoknak: értékes kozmetikumok, kiegészítők, vásárlási utalvány;

Fiúknak: ruházati vagy elektronikai vásárlási utalvány.

Videó: az első helyezett osztály érettségi bankettjébe 100 ezer, a másodikéba 50 ezer, a harmadikéba 30 ezer forinttal szállnánk be

 

Miért csökken a szavazati arány?

Rendszerünk százalékban jelzi a beérkezett szavazatokat. Minél több az összes képre leadott szavazat, annál több voks kell egy képre, hogy százalékosan ugyanakkora rész jusson neki.
Egy példával illusztrálva: amennyiben összesen két szavazat érkezett két különböző képre (tehát 1-1), akkor 50-50 százalékos az eloszlás, míg ha érkezeik egy harmadik szavazat is egy harmadik képre, az az egy szavazat már csak 33,3 százalékot tesz ki. Amennyiben tehát újabb szavazatok érkeznek más képre is, a százalékos arány nagymértékű csökkenése is elképzelhető.
Természetesen a szavazatok száma nem csökken, csupán az összes szavazathoz viszonyított aránya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában