Helyi közélet

2007.12.07. 21:57

Végh Hajnal festőművész kiállítása

<p>Debrecenben, a Galamb utca 25. szám alatt, a HBZ Kft. első emeleti kiállítóhelyiségében mutatják be Végh Hajnal képeit. A pénteki megnyitón a tulajdonos, Horváth Lajos köszöntötte a megjelenteket.&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/flv-v%C3%A9gh_hajnal_ki%C3%A1ll_flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

Vitéz Ferenc művészeit író szavait és Vranyecz Artúr színművész előadását hallgatta ezután a közönség. Sajnos, Debrecenben - bár nem egyedülálló -, ritkaságszámba megy, hogy valamely vállalkozó közvetlenül a portáján ad helyt a művészetnek, a művészeknek.

Az ilyen esemény nagy öröm tehát számukra, hiszen a nyilvános megjelenés lehetősége nem mindennapi, de folyton vágyott alkalom. A HBZ-Galériában a kiállítás január 12-ig látható, s a képek meg is vásárolhatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában