Ügyeleti hírek

2024.03.17. 08:51

Kigyulladt autóhoz és balesethez is riasztották a hajdú-bihari tűzoltókat

Haon.hu

A tűzoltók percek alatt a helyszínre érkeztek

Forrás: illusztráció / Napló-archív

Két személygépkocsi ütközött össze szombaton reggel Debrecenben, a Mikepércsi út és a Gázvezeték utca kereszteződésében. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járműveket. Az autókban összesen ketten utaztak, ők nem sérültek meg a baleset során - olvasható a katasztrófavédelem közleményében. 

Menet közben gyulladt ki egy személyautó tegnap délelőtt Hajdúböszörményben, az Újvárosi utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángokat. A jármű utasai nem sérültek meg.

Jelzett a szén-monoxid érzékelő tegnap délután Hajdúszoboszlón, az Attila utcában, egy családi házban. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók méréseket végeztek, melynek során bebizonyosodott a mérgező gáz jelenléte. A gázszolgáltató munkatársai a meghibásodott készüléket kizárták a rendszerből. A házban élők nem sérültek meg.

Ezerötszáz négyzetméteren égett a nádas délután Tetétlen külterületén. A kabai önkéntes tűzoltók kézi szerszámokkal oltották el a tüzet.

Öt négyzetméteres területen égett az avar délután Hajdúböszörményben, a Kis-Bocskai szőlőben. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Huszonöt négyzetméteren égett az avar Nyírmihálydiban, az Arany János utca közelében. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók puttonyfecskendő és kézi szerszámok segítségével fékezték meg a tüzet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában