Sziréna

2024.03.08. 09:07

Halálos baleset történt Derecske és Sáránd között - fotókkal

Haon.hu

A teherautó és a személyautó frontálisan ütköztek össze péntek reggel

Forrás: Czinege Melinda

Frontálisan összeütközött egy gépkocsi és egy teherautó a 47-es főút 15-ös és 16-os kilométerénél, Sáránd külterületén. A személyautóba két ember beszorult, őket a műszaki mentéshez riasztott debreceni hivatásos tűzoltók feszítővágóval kiemeltek - közölte a katasztrófavédelem.

baleset, halálos baleset, sáránd, derecske
A balesetben szinte felismerhetetlenségig tört az autó eleje
Forrás: Czinege Melinda

Az Országos Mentőszolgálat megkeresésünkre tájékoztatva közölte, hogy a helyszínre három mentőegységet és két helikoptert is riasztott a debreceni mentésirányítás. A baleset következtében egy férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem lehetett megmenteni, a helyszínen életét vesztette. Továbbá egy másik férfi súlyos fej és mellkas sérüléseket szenvedett, ezért emelt szintű ellátását követően azonnal kórházba szállították.

További tájékoztatásuk szerint a helyszínen teljes útlezárás volt érvényben, amelyet dél körül, a helyszínelés és a műszaki mentés végével feloldottak, így a forgalom ismét zavartalan Derecske és Sáránd között.

A hét elején Debrecenben is történt egy halálos baleset, amelyről az alábbi cikkeinkben számoltunk be:

 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában