Összefoglaló

2024.02.25. 08:23

Felborult autó, elütött őz, kidöntött villanyoszlop: egymást érték a balesetek Hajdú-Biharban

Két embert kellett kórházba vinni szombaton a vármegye útjairól. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Haon.hu

Oszlopot öntött egy autós Debrecenben

Forrás: Tóth Imre

Menet közben gyulladt ki egy személygépkocsi péntekről szombatra virradóan Bocskaikertben, a 354-es számú úton. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet. Az autóban hárman utaztak, ők időben ki tudtak szállni a járműből – áll a vármegyei katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában.

Mikrobusz és személygépkocsi ütközött össze szombaton kora hajnalban Görbeháza közelében, az M3-as autópályán a. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.

Lesodródott az útról, majd a tetejére borult egy személygépkocsi szombaton délelőtt Berekböszörmény közelében, a 4215-ös számú úton. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járművet. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.

Őzet ütött el egy személygépkocsi tegnap délelőtt Nyíracsád és Nyírmártonfalva között. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi tegnap esete Debrecenben a Létai úton. Az ütközés következtében a villanyoszlop kettétört. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet.

Két személygépkocsi ütközött össze szombaton este Hajdúszoboszlón, a Debreceni utcában.

baleset hajdúszoboszló
A szombat esti hajdúszoboszlói baleset helyszíne
Forrás: Tóth Imre

A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában