Ügyeleti hírek

2024.01.31. 10:08

Füst volt egy bagaméri ház padlásterében, a kémény közelében lévő gerenda izzott

A debreceni tűzoltókat több helyszínre is riasztották.

Haon.hu

Többek között tűzesetek miatt szóltak kedden a szirénák

Forrás: Illusztráció / Napló-archív

Kedd reggel három autó és egy teherautó ütközött össze Debrecenben, a Szabó Kálmán utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók az egyik autót áramtalanították. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított - olvasható a katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában. 

Egy autó motortere égett a debreceni Mikepércsi úton kedden. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Ezerötszáz négyzetméteren égett a nádas Debrecen külterületén, kedden délelőtt. A debreceni hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat.

Egy családi ház padlástere izzott és füstölt Bagaméron, a Dodó utcában, kedd délután. A debreceni hivatásos és a létavértesi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik megbontották a padlást, így felderítették, hogy a kémény közelében a gerenda izzott. Kéziszerszámokkal és vízsugárral megfékezték a tüzet. A házban egy három fős család lakott, ők ideiglenesen rokonokhoz költöztek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában