Összefoglaló

2024.01.19. 08:23

Villamosbaleset és szén-monoxid-riasztás is kijutott a hajdú-bihari tűzoltóknak csütörtökön

De egy Berettyóújfalunál árokba hajtó autóhoz is vonulniuk kellett. Ügyeleti hírek.

Haon.hu

Nagyhegyesi idősotthonban jelzett a szén-monoxid-érzékelő

Forrás: Tóth Imre

Csütörtök délben egy autó villamossal ütközött a debreceni Thomas Mann utcánál. A helyi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a személyautót. A balesetben senki sem sérült meg, olvasható a vármegyei katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában.

Szén-monoxid-érzékelő adott le jelzéseket csütörtök délután Nagyhegyesen, a Rákóczi utcában, egy idősek otthonában. Az esethez a balmazújvárosi önkormányzati és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat riasztották, akik méréseket végeztek. A mérések szén-monoxid jelenlétét mutatták ki az otthon kazánházában. Az épület többi helyiségét is átvizsgálták, ott az eredmények nemlegesek lettek, így a lakóknak nem kellett elhagyniuk az épületet. A gázszolgáltató a kazánokat ideiglenesen lezárta, az épület más módon fűthető maradt. Az eset során senki sem sérült meg.

naghegyes szén-monoxid
Forrás: Tóth Imre

Árokba hajtott egy autó Berettyóújfalu közelében, csütörtök este. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járművet. A mentőszolgálat három embert kórházba szállított.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában