Összefoglaló

2023.12.28. 08:11

Vonatbalesethez, karambolokhoz, de bajba jutott kutyához is siettek a hajdú-bihari tűzoltók

Az esetek során több embert is kórházba szállítottak.

Haon.hu

A jármű vezetőjét a mentőszolgálat kórházba szállította

Forrás: Tóth Imre

Szerda délelőtt két autó ütközött össze Biharkeresztesen, a Széchenyi utcában. Az egyik autó még egy parkoló járművet is eltalált. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók átvizsgálták és ártalmatlanították az autókat, majd az egyik járművet a kerekeire visszaállították. A mentőszolgálat három embert szállított kórházba – olvasható a katasztrófavédelem összefoglalójában.

Vízóraaknába esett egy kutya Létavértesen, a Károlyi utcában. A létavértesi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik az állatot sikeresen kimentették az aknából.

Személyvonattal ütközött egy autó szerdán Debrecenben, a Balmazújvárosi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a személyautót. A jármű vezetőjét a mentőszolgálat kórházba szállította.

Egy nyolc méteres fa kidőlt, és az úttesten a forgalmat akadályozta, Debrecenben, a Panoráma úton. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel távolították el a fát.

Árokba hajtott egy autó szerdán kora este Debrecenben, az Öreg János utcában. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálták a járművet, és elvégezték az áramtalanítást. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában