Sziréna

2023.11.25. 16:54

Egy ember meghalt, egy életveszélyes sérüléseket szenvedett, miután elsodorta őket a vonat Bocskaikertnél – fotókkal, videóval

Apafa és Hajdúhadház között hosszabb menetidőre kell számítani.

Haon.hu

Egy embert súlyos, életveszélyes állapotban szállítottak kórházba

Forrás: Tóth Imre

Szombat délután a Nyugati pályaudvarról 13:23-kor Záhonyba elindult Nyírség IC (IC 614) 16 óra körül Bocskaikertnél elütött két embert. A Mávinform közlése szerint a helyszínelés befejezéséig - várhatóan 20 óráig - Apafa és Hajdúhadház között csak egy vágányon közlekednek a vonatok, a záhonyi fővonalon ezen a szakaszon 15-20 perccel hosszabb menetidőre kell számítani. A balesetben érintett Nyírség IC (IC 614) utasait a katasztrófavédelem segítségével fogják átszállítani másik vonatra, az IC Bocskaikert és Záhony között nem közlekedik.

Forrás: Tóth Imre

Elsodort egy vonat két embert Bocskaikerten, a vasútállomáson – olvashtató a katasztrófavédelem közlésében. A balesethez a debreceni hivatásos tűzoltók mellett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is kivonult. A vonaton megközelítőleg száznyolcvan fő utazott. Az egységek átvizsgálták a szerelvényt, és biztosítják a helyszínt a társegységeknek.

Forrás: Tóth Imre

Érdeklődésünkre a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete azt közölte, hogy a balesetben egy személy a helyszínen életét vesztette, egy főt súlyos, életveszélyes állapotban szállítottak kórházba. Az Országos Mentőszolgálat munkatársai tudatták, egy személy az újraélesztési kísérlet ellenére a helyszínen életét vesztette. A másik személy életveszélyes sérüléseket szenvedett, őt rohamkocsival szállították kórházba.

Forrás: Tóth Imre
Forrás: Tóth Imre

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában