Kegyetlenség

2023.10.11. 20:11

Felkavaró fotók a nagyhegyesi emberölés helyszínéről

Haon.hu

Kegyetlen, amit a hajdúszoboszlói házaspár művelt

Forrás: Tóth Imre

Törött betondarabok, hamu és egy kisebb földkupac árulkodik arról, hogy a napokban milyen szörnyűség történt egy vidéki ház udvarában. Az ingatlant a rendőrök lezárták, de a tragédia nyomai így is láthatóak.

Ahogy arról korábban a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye alapján beszámoltunk, egy hajdúszoboszlói pár elásta, majd betont öntött a lengyel vendégük holttestére. A 43 éves férfi eltűnését a rokonok jelezték még október elején a magyar rendőrségnek, utolsó információjuk szerint az áldozat a hajdúszoboszlói ismerőseihez érkezett látogatóba. 

Mint az a hatóság közleményéből kiderült, a pár és a lengyel férfi szeptember 30-án szalonnát sütöttek a háznál, beszélgettek és alkoholt is fogyasztottak. A két férfi ekkor keveredett szóváltásba, verekedni, dulakodni kezdtek, ami a lengyel férfi halálához vezetett. A pár ezután arra az elhatározásra jutott, hogy a holttestet eltüntetik. 

Elásták a holttestet

A hajdúszoboszlói férfi a kertben ásott egy közel két méter mély gödröt, amelybe beletették az áldozatot, a személyes tárgyait eközben elégették, majd napokkal később a férfi betont öntött a betemetett holttestre. 

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyesei emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a párt, majd bűnügyi őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában