Ügyeleti-hirek

2023.10.19. 08:33

Elszaporodtak a szabadtéri tüzek, több helyre is riasztani kellett a hajdú-bihari tűzoltókat

Haon.hu

Forrás: Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Égett az aljnövényzet tegnap kora délután Püspökladányban, az Esze Tamás utca közelében. A püspökladányi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el, a szalmabálákat és kerteket is veszélyeztető tüzet - olvasható a katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában. 

Két személygépkocsi ütközött össze szerdán délután Debrecenben, a Böszörményi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Forrás: Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Személygépkocsi és kisteherautó ütközött össze tegnap délután Debrecenben, a Jedlik Ányos utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók a járműveket átvizsgálták, majd áramtalanították. Az autókban összesen ketten utaztak, közülük a mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.

Háromszáz méter hosszan égett a nádas Berettyóújfalu külterületén, szerdán késő délután. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a tüzet.

Kétszáz négyzetméteren égett a nádas tegnap este Berettyóújfalu külterületén, a 42-es számú főút mellett. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be. 

Tetten ért bűnözők

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök - írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány négy személyt fogott el, közülük egy főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, két embert a velük szemben érvényben lévő körözés alapján, míg egy külföldit az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 13 személyt állítottak elő, ebből három főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés négy esetben történt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában