Minden jó, ha a vége jó

2023.09.21. 12:11

Nem volt szívbajos a tolvaj, de a rendőrök visszaszerezték a debreceni kisfiú biciklijét

Haon.hu

Teodor kicsit megilletődve vette át a megtalált futóbiciklit

Forrás: Facebook / Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Csak néhány napig búsult ellopott futóbiciklije után az a debreceni kisfiú, aki tegnap kapta vissza kétkerekűjét egy kedves rendőrbácsitól - számolt be róla csütörtök reggel közösségi oldalán a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy debreceni édesanya tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy szeptember 8-án gyermekével utaztak a villamoson, ahol a kisfiú futóbiciklijét az ülés alatt helyezték el, azonban leszálláskor már csak hűlt helyét találták. 

Mint írták, a debreceni rendőröknek minden ügy fontos, ám ezt mégis a megszokottnál nagyobb figyelemmel kezelték. Hozzátették, a nyomozás során a Debreceni Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának egyenruhásai egymás között megosztották a begyűjtött információkat, és szerencsére a helyi körzeti megbízottak személyismerete lendületet is adott az ügynek. 

Így rövid időn belül azonosították is azt a férfit, aki lenyúlta a kisfiú biciklijét. Szerencsére a jármű is előkerült, a rendőrök pedig gondoskodtak arról, hogy a kisfiú rossz élményét kicsit jobbá tegyék, ezért a gyerek személyesen vehette át a biciklijét a rendőrkapitányság épületében. A kis Teodor megilletődött ugyan a szerdai átvételkor, ám Zolcsák Attila r. őrnagy láthatóan boldog volt, amiért segíthettek az ügy megoldásában.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában