Ügyeleti hírek

2023.09.02. 11:43

Súlyos balesetek miatt szóltak a szirénák Hajdú-Biharban

Haon.hu

Pocsajnál súlyos baleset történt

Forrás: Napló-archív

Két személyautó és egy teherautó ütközött össze Pocsaj közelében pénteken. A létavértesi önkormányzati és berettyóújfalui hivatásos tűzoltókra is szükség volt. A tűzoltók átvizsgálták a járműveket áramtalanították azokat, ezzel egy időben az egyik személyautó vezetőjét az összeroncsolódott járműből kiszabadították feszítővágó és nyomatóhengerek segítségével. A sérültet a mentőszolgálat kórházba szállította - olvasható a katasztrófavédelem összefoglalójában.

Két autó ütközött össze a debreceni Derék utcában. A város hivatásos tűzoltóit is riasztották, akik elvégezték az áramtalanítást, és a kifolyt olajat, valamint hűtővizet felitatták. A mentőszolgálat az egyik autó vezetőjét kórházba szállította.

Mezősas és Berettyóújfalu közötti úton egy autó egy traktornak ütközött. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A személyautóban hárman utaztak, őket a mentőszolgálat kórházba szállította.

Platánfa több ága hasadt le Debrecenben, a Lehel utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrán át motoros láncfűrésszel vágták le a faágakat.

Öt hektáron peremégéssel égett a búzatarló Zsáka és Komádi közötti területen. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották a tüzet.

Ezerötszáz négyzetméteren égett a gaz és avar Hencidán, a Retek utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. A tűz az avarról egy villanyoszlopra is átterjedt, annak cseréjéról az áramszolgáltató szakemberei gondoskodtak.

Késő este egy autó fának ütközött Hencida és Nagykereki között. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járművet. 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában