Kék hírek

2023.09.25. 08:12

NAV-os bibi miatt állítottak falhoz egy román férfit Ártándnál

Egy trélerest pedig túlsúly miatt büntettek meg a rendőrök.

Haon.hu

Forrás: police.hu

Az ártándi határon akarta elhagyni az országot egy járműszerelvény szeptember 23-án 15 órakor. A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a rakomány több mint 200 kilogramm túlsúlyt eredményezett, ezért a sofőrrel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki.

Nem sokkal később, 15 óra 45 perckor Ártándnál jelentkezett belépésre egy román állampolgár. Az igazoltatás során kiderült, hogy vele szemben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Győr-Moson-Sopron Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága elfogatóparancsot adott ki. Az egyenruhások előállították a férfit. 

A biharkeresztesi rendőrök román kollégáikkal láttak el közös szolgálatot szeptember 24-én hajnalban, amikor Berekböszörmény külterületén hét, magát egyiptomi állampolgárnak valló külföldit találtak. A férfiak sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni, ezért előállították őket. Velük szemben az eljárást a Román Határrendőrség folytatja le. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában