Ügyeleti öszefoglaló

2023.08.23. 08:49

Felborult autókhoz riasztották a hatóságokat, Zsákánál vaddal ütközött egy jármű

Vármegye szerte, több esethez is riasztották a katasztrófavédelmet kedden.

Haon.hu

A 4-es főúton halálos baleset történt késő este

Forrás: Tóth Imre

A gyalogos forgalmat veszélyeztette egy tizenöt méteres fa a debreceni Határ úton. A város hivatásos tűzoltói kihúzós létrán keresztül láncfűrésszel vágták ki a fát – olvasható a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleményében.

Lehasadt egy faág kedden Debrecenben, a Budai Ézsaiás utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók a faágat levették egy létrán át kéziszerszámokkal.

Zsáka és Komádi között egy autó egy vaddal ütközött, a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A mentőszolgálat az autó vezetőjét kórházba szállította.

Mint arról már hírt adtunk, kigyulladt a szemét egy fém kukában a debreceni Derék utcában. A kuka egy társasház szemétledobójában volt. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat és a területet ventilátorral átszellőztették, mert a helyiség füsttel telítődött.

Hortobágy közelében egy autó a tetejére borult, a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók áramtalanították az autót.

Nádudvar és Püspökladány közötti úton egy autó felborult. A püspökladányi hivatásos tűzoltók vonultak és átvizsgálták a járművet, majd áramtalanították azt.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, egy nyergesvontató és egy kisteherautó ütközött össze kedd este Kaba és Hajdúszoboszló között, a 4-es számú főúton. A kabai önkéntes és a püspökladányi hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. 

A vontató sofőrjét a mentőszolgálat kórházba szállította, de a kisteherautó vezetője életét vesztette – számolt be a katasztrófavédelem.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az illetékességi területén az elmúlt 72 órában egy halálos kimenetelű és négy könnyű sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A szolgálatot ellátó állomány négy személyt fogott el, közülük négy főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy embert pedig a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.

A police.hu összegzéséből megtudtuk, hogy a rendőrök 11 személyt állítottak elő, ebből négy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés nyolc esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában