Sziréna

2023.07.17. 11:34

Az a tábla nem csak ajánlás? Drónokkal csaptak le a szabálytalankodókra a hajdú-bihari rendőrök - videóval

Hajdúhadháznál és Bocskaikertnél is ellenőrizték a sofőröket.

Haon.hu

Mintha az a tábla ott sem lenne...

Forrás: Police.hu

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a közlekedés biztonságának javítása érdekében Hajdúhadházon és Bocskaikert külterületén tartottak összehangolt ellenőrzést az elmúlt napokban. A szabályszegők hatékonyabb kiszűrése érdekében az egyenruhások drónokkal is figyelték a közlekedésbiztonság tekintetében legkritikusabb pontokat. Ezek az eszközök biztonságos távolságból és helyzetből készítették a videófelvételeket az észlelt forgalmi szituációkról, szabályszegésekről - írja a police.hu.

A rendőrök négy óra leforgása alatt 39 esetben intézkedtek elsőbbségi, előzési szabályok megsértése és biztonsági öv használatának elmulasztása miatt. Három járművezető esetében az alkoholszonda is pozitív értéket jelzett.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság az év hátralévő részében megyeszerte tervez ehhez hasonló forgalom-ellenőrzéseket. Mint írják, kérik a közlekedésben résztvevőket, hogy mindig tartsák be a közúti közlekedés szabályait! Ne sodorják veszélybe magukat és a többi közlekedőt azzal, hogy a szabályokat áthágva, azokat megszegve vezetnek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában