Összefoglaló

2023.07.28. 08:17

Baleset Debrecenben: összeütközött két autó a Fűző utcában

Az autókban összesen négyen utaztak, egy embert kellett közülük kórházba szállítani.

Haon.hu

Forrás: illusztráció / Shutterstock

Leszakadt egy akácfa több ága csütörtökön délelőtt Magyarhomorogon, a Dózsa György utcában. A komádi önkormányzati és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók magasból mentő segítségével motoros láncfűrésszel eltávolították az ágakat – olvasható a katasztrófavédelem összefoglalójában.

Két személygépkocsi ütközött össze tegnap délelőtt Debrecenben, a Főző utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók a járműveket átvizsgálták. Az autókban összesen négyen utaztak, közülük a mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.

Közel hétszáz négyzetméteren égett az aljnövényzet csütörtökön a déli órákban Hencidán, a Jókai utca közelében. A beretyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet.

Javítás közben kigyulladt egy személygépkocsi tegnap délután Debrecenben, a Böszörményi úton. A jármű alja és utastere égett. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet. Az autó tulajdonosát a mentőszolgálat kórházba szállította.

Az elmúlt 24 óra intézkedései

Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amik könnyű sérüléssel végződtek – olvasható a police.hu összefoglalójában.

A szolgálatot ellátó állomány négy személyt fogott el, közülük három főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy embert pedig a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 13 személyt állítottak elő, ebből négy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés négy esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában