Sziréna

2023.06.20. 13:40

Sörért indult a részeg sofőr, aki sorra törte össze az autókat egy debreceni lakótelepen

Három parkoló járműben is kárt kellett okoznia ahhoz, hogy rájöjjön, ittasan nem tud vezetni. A helyi rendőrök előállították.

Forrás: police.hu

Szemtanúk tettek bejelentést a rendőrségre június 19-én, 20 óra 30 perc körül arról, hogy egy gépkocsi több parkoló autónak is nekiütközött egy debreceni lakótelepen. A járőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol a bejelentésben említett gépkocsival éppen parkolni próbált a vezetője. 

Az egyenruhások igazoltatták a férfit, majd alkoholszondát alkalmaztak vele szemben, ami pozitív értéket mutatott, továbbá az is kiderült, hogy a vezetői engedélye közel egy éve lejárt

– olvasható a police.hu-n.

A 68 éves helyi lakos a helyszínen elismerte, hogy ivott a vezetés megkezdése előtt, valamint hozzátette, nem akart kárt okozni senkinek. Miután a harmadik járműnek is nekiütközött, magától látta be, hogy jobban teszi, ha leparkol a kocsijával és felhagy a kitűzött úticéllal. Kiderült, hogy a kiürült söröskészletét akarta újratölteni egy közeli boltban.

A debreceni egyenruhások elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult vele szemben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában