Összefoglaló

2023.04.26. 08:11

Tűzoltók szabadították ki egy kislány ágyneműtartóba szorult lábát az István úton

Szét kellett szerelniük az ágyat.

Illusztráció

Forrás: Napló-archív

Fának ütközött egy autó Hosszúpályi közelében kedden kora reggel. A létavértesi önkormányzati tűzoltók átvizsgálták a járművet és az összetört akkumulátorát eltávolították. Az autó vezetőjét a mentőszolgálat kórházba szállította.

Két autó ütközött össze Berekböszörményben, az Árpád utcában. A  berettyóújfalui hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították az autókat. A mentőszolgálat mind a két járművezetőt kórházba szállította.

Lehasadt egy faág, amely veszélyeztette a gyalogos forgalmat Hajdúszoboszlón, a Hőforrás utca és az Attila utca sarkán. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel levágták az ágat.

Beszorult egy kislány lába egy kihúzhatós ágy ágyneműtartójába kedden kora este. A megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották Debrecenbe, az István útra. A tűzoltók szétszerelték az ágyat és így kiszabadították a gyerek lábát. A mentőszolgálat a helyszínen megvizsgálta őt, elmondásuk alapján nem sérült meg.

Letört két faág Debrecenben, a Oláh Gábor utcában. A cívisvárosi hivatásos tűzoltók létrán át távolították el az ágakat - foglalta össze a Haonnak a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vármegyei szóvivője.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában