Összefoglaló

2023.04.23. 08:36

Akkora baj történt kerti munka közben Hajdúsámsonban, hogy ki kellett hívni a tűzoltókat

Megsérült egy gázvezeték, a szolgáltató szakembereit is riasztották. Ügyeleti hírek szombatról.

Forrás: illusztráció / Napló-archív

Menet közben kigyulladt egy személygépkocsi szombaton délelőtt Debrecenben, a Gönczy Pál utcában. A helyi hivatásos tűzoltók kiérkezésére az ott tartózkodók eloltották a tüzet egy porral oltó készülékkel. A tűzoltók elvégezték az utómunkálatokat, derül ki a vármegyei katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójából.

Kerti munkák közben sérült meg egy gázvezeték tegnap kora délután egy családi ház udvarán Hajdúsámsonban, a Zrínyi utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították az épületet, a gázszolgáltató szakemberei pedig megszüntették a szivárgást.

Növényi hulladék és fű égett egy húsz négyzetméteres területen, szombaton délután Hajdúböszörmény és Újfehértó között a 3507-es számú főút mellett. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodók megkezdték a tűz oltását. A tűzoltók pedig egy vízsugárral és kézi szerszámokkal eloltották a tüzet.

Leszakadt csatornadarab lógott tizenöt méteres magasságban egy épület tetejéről szombaton késő délután Debrecenben, a Bajcsy-Zsilinszky utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétra segítségével távolították el a gyalogosforgalmat veszélyeztető sérült csapadékelvezetőt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában