Sziréna

2023.03.17. 09:20

Három férfi akart egy berettyóújfalui telephelyről lopni

Már 2,5 millió forint értéket gyűjtöttek össze, mikor a járőrök meglepték őket.

Megbeszélték, hogy egy helyre gyűjtenek mindent és csak utána pakolnak be a teherautóba

Forrás: police.hu

Lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság három férfivel szemben – tudatta pénteki közlésében a police.hu.

Tavaly nyáron, július 7-én este döntött úgy a három férfi, hogy betörnek egy berettyóújfalui telephelyre. Nem bízták a véletlenre, egy kisteherautóval mentek azért, hogy mindent el tudjanak vinni, amit szeretnének.

Forrás: police.hu

Három dobbal kezdték, amikre összesen 2,5 kilométer rézkábel volt feltekerve. Ezeket kigurították az épület elé, majd megbeszélték, hogy egy helyre gyűjtenek mindent, és csak utána pakolnak be a teherautóba. A dobok mellé került még 15 darab alumínium lemez, egy ipari mérleg, egy ajtó és egy magasnyomású mosó is, összesen 2,5 millió forint értékben.

Forrás: police.hu

Épp egy újabb kanyart akartak tenni az épületben, amikor járőrök lepték meg őket. Kihallgatásukon mindhárman részletes beismerő vallomást tettek. A rendőrök a nyomozást elvégezték, és a keletkezett iratokat megküldték a napokban az illetékes ügyészségnek.

Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában