Összefoglaló

2023.02.17. 08:21

A benne parkoló autóval együtt lángolt egy garázs Debrecenben

Teljes terjedelmében égett az épület.

Három vízsugárral oltották a lángokat a debreceni Nagyszentgyörgy utcában, ahol kigyulladt egy garázs

Forrás: Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Kisteherautóval ütközött egy gépjármű csütörtök reggel Püspökladányban, a Táncsics Mihály utcában. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanítást végeztek a baleset helyszínén.

Leszakadt egy faág Debrecenben, a Lóverseny utcában. A városi hivatásos tűzoltók emelőn át motoros láncfűrésszel vágták le a ágat.

Felcsaptak a lángok egy nádasban Berettyóújfalu közelében, a 42-es számú főúton csütörtökön. A tűz ezer négyzetméteres területen égett. Az oltást a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók végezték kéziszerszámokkal.

Garázs, autó, garázstűz, Debrecen, katasztrófavédelem
Forrás: Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Teljes terjedelmében lángolt egy családi ház mellé épített garázs a benne parkoló autóval együtt csütörtök este Debrecenben, a Nagyszentgyörgy utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói három vízsugárral határolták körbe az épületet. Az eset során senki sem sérült meg – tájékoztatta a Haont Papp-Kunkli Nóra tűzoltó főhadnagy, a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vármegyei szóvivője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában