Összefoglaló

2023.01.20. 09:54

Több autó is balesetezett csütörtökön, árok, korlát és villanyoszlop állította meg őket

Feje tetejére állt a közúti közlekedés tegnap.

A Mester utcai baleset helyszíne

Forrás: Kiss Annamarie

Elsodort a vonat egy embert csütörtök délelőtt Debrecenben, a Déli soron. A sérültet a debreceni hivatásos tűzoltók a mentőszolgálattal közösen átvitték a síneken a mentőautóhoz, majd a férfit onnan kórházba szállították. A vonaton mintegy hetven ember utazott, az ő átszállásukban is a tűzoltók segédkeztek.

Lesodródott az útról és az árokba borult egy személyautó Hajdúdorog közelében. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, amelynek vezetőjét a mentőszolgálat kórházba szállította.

Szalagkorlátnak csapódott egy autó csütörtök délután az M35-ös autópályán. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járművet, majd megszüntették az üzemanyagfolyást.

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó csütörtök este Debrecenben, a Mester utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet. A balesetben nem sérült meg senki – számolt be portálunknak a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vármegyei szóvivője. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában