Ügyeleti hírek

2022.11.08. 08:20

Egymást érték a balesetek a hét első napján

Szinte egyik helyről a másikra rohantak a hatóságok.

Pallagon, a labdarúgó-akadémia közelében történt baleset hétfő délután

Forrás: Napló-archív

Hétfő reggel Debrecen külterületén egy kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a gépjárműveket - olvasható a katasztrófavédelem összefoglalójában.

Árokban csúszott egy személyautó Debrecen külterületén, a Balmazújváros felé vezető úton. Az autó vezetője beszorult a roncsba, őt a debreceni hivatásos tűzoltók feszítő-vágóval szabadították ki. A sérültet a mentőszolgálat kórházba szállította.

Tűz keletkezett egy debreceni templomban hétfő délután a Komáromi Csipkés György téren. A templomban a padsorok égtek, melyeken elektromos ülésfűtés volt. Az épület füsttel telítődött. A debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat, majd átszellőztették a templomot. A tűzben nem sérült meg senki.

Két autó ütközött össze Debrecenben, a Fóliás utca és a Diószegi út kereszteződésében, hétfő délután. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket és elvégezték a feszültségmentesítést. A balesetben nem sérült meg senki.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amelyek közül egy súlyos és négy könnyű sérüléssel végződött - olvasható a rendőrség honlapján.

A szolgálatot ellátó állomány három személyt fogott el, ebből két főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg egy személyt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök hat személyt állítottak elő, ebből két főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 11 esetben történt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában