Gyász

2022.11.30. 11:47

„Azt mondtad, jössz, de már csak álmomban jössz el” – Gyászolják a tragikus hajdú-bihari karambol áldozatait

Egyelőre nem tudni, pontosan mi okozta a Debrecen és Ebes között történt balesetet.

Forrás: Napló-archív

A Hajdú Online is beszámolt arról a tragikus balesetről, amely a 4-es főúton történt szombaton, Debrecen és Ebes között. Ahogy arra a Bors cikke rámutat, egy ebesi család és a fehér Opelt vezető férfi ütközött egymással frontálisan; a balesetben az Opel sofőrje és a másik autóban ülő kismama azonnal meghalt, az asszony babáját sem sikerült megmenteni, míg az autót vezető férjét és hároméves kislányukat kórházba szállították.

Az ismerősök, rokonok és barátok mind a két áldozatot gyászolják. Az ebesiek abban reménykednek, hogy az elhunyt kismama életben maradt férjének lesz elég lelkiereje lábra állni a tragédia után.

Ő volt a vétlen fél, semmiről és semmit nem tehetett. Bele sem merek gondolni, mit érezhet szegény, főleg, hogy a kislányka miatt is tartania kell magát. Borzalom, ami történt velük

– mondta egy ebesi lakos.

A család sávjába áttért Opelt vezető férfi ismerősei is összeomlottak.

– Drága kisöcsém! Felnézek az égre, és csak annyit kérdezek, miért mindig a jót viszi el a sors? Te egy nagyon jó ember vagy, mindig nagyon szeretünk! Nagyon hiányzol, kicsi öcsém! – ezeket a sorokat egy rokon írta a közösségi oldalára.

– Azt hiszem, eljött a búcsú ideje, nehéz a búcsú, mert te mindig más voltál, te voltál nekünk a nagy Patrik, a hatalmas szíved mindenkit beárasztott. Egy jó embert, barátot, nagybácsit veszített a világ – írta egy másik.

Azt mondtad, jössz, de már csak álmomban jössz el

– búcsúzott egy gyászoló.

A Bors azt írja, még mindig nem lehet tudni, pontosan mi okozta a tragikus karambolt, azonban az elsődleges vizsgálatok szerint az Opel ment át a szemben lévő sávba és csapódott neki a család szabályosan közlekedő kocsijának. Az esetet a rendőrök szakértők bevonásával vizsgálják.

Az opeles férfi ismerősei sem sejtik, mi okozhatta a balesetet, a sofőr miért tért át a szemközti sávba.

– Arra gyanakszunk, hogy műszaki hiba lehetett, vagy rosszul lett vezetés közben, nem is gondolunk másra. Nem volt felelőtlen, Ákos egy tiszta lelkű, jó ember volt – vélekedett határozottan a férfi egyik ismerőse.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában