Összefoglaló

2022.09.12. 07:57

Karambolokhoz és lángoló hűtőszekrényhez is riasztották a hajdú-bihari tűzoltókat

Egyekre, Debrecenbe és Hajdúhadházra is vonultak a lánglovagok.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Vasárnap reggel két autó ütközött össze Egyeken, a Csokonai utcában. Az egyeki önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik a járműveket átvizsgálták és áramtalanították. Az ütközés során az autók egy villanyoszlopot is kiütöttek. A tűzoltók biztosították a helyszínt az áramszolgalátó kiérkezésig – tudatta a katasztrófavédelem. Az áramszolgáltató a sérült oszlop cseréjét elvégezte, a mentőszolgálat a baleset résztvevőit kórházba szállította.

Egy kiszáradt fa a közúti forgalmat veszélyeztette Hajdúböszörményben, a Dózsa György körúton, ezért riasztották a város hivatásos tűzoltóit. Az egység a fát motoros láncfűrésszel távolította el.

Összeütközött két autó Debrecenben, a Böszörményi úton vasárnap délelőtt. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket. A balesetben nem sérült meg senki.

Balmazújvároson, a Debreceni úton egy fa egyik ága lehasadt vasárnap, és a közúti forgalmat akadályozta. A balmazújvárosi tűzoltók egy kosaras járműn át motoros láncfűrésszel levágták az ágat.

Este Hajdúhadházon, a Gárdonyi Géza utcában egy hűtőszekrény égett, emiatt riasztották a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat. Az egység egy vízsugárral oltotta el a tüzet.

Hét elfogás

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amik könnyű sérüléssel végződtek – írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány összesen hét személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten, továbbá 12 személyt állítottak elő. Biztonsági intézkedés öt esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában