Lekapcsolták őket

2022.09.23. 09:54

Nagy fogás a határnál: be nem fizetett bírság és túlsúlyos kisteherautó miatt intézkedtek

Egy körözött férfival és egy túlsúlyos jármű vezetőjével szemben intézkedtek.

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Egy körözött személlyel szemben intézkedtek szeptember 23-án hajnalban a határrendészek. A 33 éves román állampolgárságú férfi az ország területére akart belépni Ártándnál. Az ellenőrzés során kiderült, hogy vele szemben a Karcagi Rendőrkapitányság bocsátott ki elfogatóparancsot, mert a rá kiszabott pénzbírságot nem fizette be, és azt elzárásra változtatták. A férfit előállították, majd a bírság befizetése után szabadon távozhatott - írja a police.hu.

Nem sokkal később ugyanitt egy román állampolgár jelentkezett kilépésre, aki egy kisteherautót vezetett, melynek rakománya három személygépkocsi volt. Az egyenruhások az ellenőrzés során megállapították, hogy a szállított autók 1480 kilogramm túlsúlyt eredményeztek. A rendőrök a balesetveszélyes járműszerelvény további közlekedését megakadályozták, és az elkövetett szabálytalanság miatt pedig bírságot szabtak ki.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában