Szörnyű bűntény

2022.07.26. 10:20

Késeléssel végződött egy vita a Csapó utcán

Három férfi ellen indítottak büntetőeljárást.

Forrás: olvasói fotó

Egy elmérgesedett vitához vonultak ki a rendőrök hétfőn késő este a Csapó és a Csillag utca sarkára.

Portálunk értesülése szerint egy közeli lakásban italozó négyfős társaság között alakult ki szóváltás, amely dulakodáshoz vezetett, majd egyikük egy késsel hasba szúrta társát.

A Hajdú Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében azt írta, a szemtanúk elmondása alapján három férfi nekiesett negyedik társuknak, akit brutálisan bántalmaztak. A sértett a verekedést követően magatehetetlenül feküdt a földön.

A rendőrök a helyszínen elfogtak két bántalmazót, egy 21 éves és egy 22 éves debreceni fiatal férfit előállítottak a rendőr-főkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. Harmadik társukat, egy 29 éves ugyancsak helyi lakost nagy erőkkel keresni kezdtek, akit pár órán belül egyik ismerősénél elfogtak. Kihallgatása után, esetében is elrendelték a bűnügyi őrizetet.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást velük szemben.

Forrás: olvasói fotó

Az Országos mentőszolgálat állomásvezető mentőtisztjétől megtudtuk, az esethez a debreceni rohamkocsit riasztották. A mentősök a helyszínen egy fiatal férfit láttak el fejsérülés, illetve szúrt hasi sérülés miatt.

A férfit súlyos, életveszélyes állapotban szállították a Traumatológiai Centrumba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában