Összefoglaló

2022.04.26. 08:22

Még hétfőn is a viharkárokkal küzdöttek a debreceni tűzoltók

A Patay utcában például ötméteres fa borult kerítésre és járdára Ügyeleti hírek.

Forrás: illusztráció / Shutterstock

Még hétfőn is vonultak a tűzoltók a vasárnapi vihar okozta károk felszámolására Debrecenbe. A Zúzmara utcában egy tizenhárom méter magas fűzfa több ága hasadt le, ezeket az ágakat kézi erővel távolították el a tűzoltók. Ezután vonultak a Patay utcába, ahol egy öt méter magas fa egy kerítésre és járdára borult. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták ki a fát, közölte ügyeleti összefoglalójában a megyei katasztrófavédelem.

Este Egyeken, a Telekháza és Tiszacsege közötti területen nádas égett foltokban, emiatt riasztották az egyeki önkormányzati tűzoltókat, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Hat elfogás, öt tettenérés

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyből egy súlyos, három pedig könnyű sérüléssel végződött, áll a police.hu-n.

A szolgálatot ellátó állomány hat személyt fogott el, közülük öt főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy személyt pedig a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök kilenc személyt állítottak elő, ebből két főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés nyolc esetben történt.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában