A tűzoltók segítettek rajta

2022.02.16. 08:55

Nagy kalandra indult egy újfalui macska, de bajba keverte magát

Az ijedt állatot a tűzoltók szedték le egy tízméteres fáról. Ügyeleti hírek keddről.

Forrás: illusztráció / Shutterstock

Egy nyílt égésterű gázüzemű vízmelegítőből folyt a víz szerdán délután Debrecenben, az Erdély utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezésére a tulajdonos elzárta a vizet, az egység pedig kizárta a gázt a készüléknél – számolt be ügyeleti összefoglalójában a megyei katasztrófavédelem.

 

Tíz méter magas fán akadt fenn egy macska tegnap délután Berettyóújfaluban, a Rákóczi utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók dugólétra segítségével közelítették meg az ijedt állatot, majd leszedték a fáról.

Forrás: katasztrófavédelem

Árokba csúszott egy személygépkocsi tegnap este Derecske közelében, a 47-es számú főúton. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltókat riasztották a balesethez. Az egység áramtalanította a járművet, majd letolta az útról, megszüntetve ezzel a forgalmi akadályt.

 

Nyolc tettenérés, tizennégy előállítás a rendőrségi mérleg

 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amelyek könnyű sérüléssel végződtek, áll a police.hu-n.

 

A szolgálatot ellátó állomány nyolc személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

 

A rendőrök 14 személyt állítottak elő, ebből hat főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés négy esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában