Összefoglaló

2021.12.20. 08:30

Tragédiával ért véget a vasárnap a hajdú-bihari utakon

Forrás: Tóth Imre

Teljes terjedelmében égett egy ötven négyzetméteres családi ház vasárnap kora délután Nyírábrányban, a Rákóczi utcában. A helyszínre a debreceni és a nyíradonyi hivatásos tűzoltók vonultak, akik három vízsugárral oltották el a tüzet. A házban hárman éltek, ők ideiglenesen rokonokhoz költöztek.

 

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó tegnap késő este Debrecenben, a Kishegyesi úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói átvizsgálták, majd áramtalanították a járművet. Az autóban egy ember utazott, őt a mentőszolgálat kórházba szállította – tájékoztatta portálunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

 

Tizenegy embert fogtak el

 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt huszonnégy órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. A halálos kimenetelű balesetben egy személy vesztette életét.

 

A szolgálatot ellátó állomány tizenegy személyt fogott el, ebből hat főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg öt külföldit az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

 

A rendőrök tizenegy személyt állítottak elő, ebből hét főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hat esetben történt – összegezte a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában