Összefoglaló

2021.12.08. 08:11

Marhafeldolgozó üzemet oltottak a megyei tűzoltók

Toldon pedig árokba csúszott egy autó, oda is kivonultak.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Árokba csúszott egy személygépkocsi tegnap reggel Toldon, a Petőfi utcában. A helyszínre a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járművet.

Tűz keletkezett egy vágóhíd egyik épületének tetőszerkezetében Biharnagybajomban, a Béketelepen. A település önkéntes tűzoltói mellett a püspökladányi, a szeghalmi és a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanítás után két vízsugárral fékezték meg a lángokat, így azok nem terjedtek tovább. A vágóhídon összesen negyvenöten dolgoztak a tűz keletkezésekor, ők időben el tudták hagyni az épületet, így nem sérült meg senki. A Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat helyszíni szemlét folytatott le, és tűzvizsgálatot indított.

Két baleset és hat tettenérés

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt huszonnégy órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyből egy súlyos, egy pedig könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány nyolc személyt fogott el, ebből hat főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg két személyt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök húsz személyt állítottak elő, ebből tizenhárom főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés tíz esetben történt – összegezte a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában