Összefoglaló

2021.12.26. 11:14

Hat balesetnél helyszíneltek a megyében karácsony első napján

Forrás: Tóth Imre

Összeütközött két autó Debrecen közelében, a 33-as főúton szombat délelőtt. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat négy embert szállított kórházba.

 

Lecsúszott az útról és a tetejére borulva állt meg egy autó Nyíracsád és Nyíradony között szombaton. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók elvégezték az áramtalanítást, és kerekeire állították a járművet. A balesetben senki sem sérült meg.

 

Beton villanyoszlopnak ütközött egy autó szombat este Debrecenben, a Sillye Gábor utcában. A városi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet. Az oszlop megborult az út felé. Az áramszolgáltató a sérült oszlopot hajnalra kicserélte – tájékoztatta portálunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

 

Hét elfogás, két tettenérés

 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt huszonnégy órában hat személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amelyek könnyű sérüléssel végződtek.

 

A szolgálatot ellátó állomány hét személyt fogott el, ebből két főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, öt külföldit pedig az ország területén való jogellenes tartózkodásuk miatt.

 

A rendőrök négy személyt állítottak elő, ebből három főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés öt esetben történt – összegezte a police.hu.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában